Astra Retractable Lip Brush

In stock

Kjo furcë për buzët është e përkryer për një aplikim të saktë të produkteve, madje edhe në zonat e vështira për t’u arritur, siç janë qoshet e buzëve. Ky produkt përshkak të përmasave të vogla mund të mbahet lehtësisht në çantën ose xhepin tuaj dhe mundëson përzierjen e lapsave dhe për të aplikuar buzëkuqin ose shkëlqyesin e buzëve.

Made in Korea

SKU: 8051070224232 Categories: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.