AKNE

  • Phytorelax Bio, Sebum Aloe Vera, Set

    Seti përmban:

    1. Krem 50 ml me aloe vera për normalizimin e fytyrës. Ky krem është i përshtatshëm për lekurat mikse, me akne dhe ato të yndyrshme. Ideal për të trajtuar puçrrat tek të miturit dhe rastet e stresit ose një dietë të çekuilibruar që mund të shqetësojnë balancën e lëkurës dhe të çojnë në defekte (parregullsi, pore të dukshme, lëkurë me shkëlqim). Kremi është i përbërë me ingredientë natyralë. Aplikojeni në mëngjes dhe në mbrëmje duke e masazhuar me delikatesë fytyrën dhe qafën e mirë pastruar dhe të thatë. Gjithashtu i përsosur si një bazë make-up.
    2. Gel pastrues për fytyrën 200ml me aloe vera. Mbas aplikimit të produktit fytyra duket e pastër dhe e shëndetshme. Aplikojeni në fytyrë dhe në qafë duke masazhuar butësisht dhe më pas shpëlajeni me ujë të freskët. Shmangni kontaktin me sytë.

    Made in Italy.