PASTRUES FYTYRE

 • Phytorelax Bio, Hydro Avena, Set

  Seti përmban:

  1. Krem 50 ml me ingredient natyralë për hidratimin e fytyrës. Ky krem është i përshtatshëm për lekurat e thata dhe ato të dehidratuara. Krem i butë absorbues, jo i yndyrshëm i cili ofron një efekt të thellë dhe afatgjatë hidratues. Ndihmon në luftimin e dehidrimit të lëkurës natyrale dhe ruajtjen e rinisë së lëkurës së secilës grua. Aplikojeni në fytyrë dhe në qafë duke përdorur një tampon për fytyrën dhe masazhojeni fytyrën butësisht derisa kremi të përthithet i gjithi.Nuk ka nevojë për shpëlarje.
  2. Milk & Toner (qumësht & tonik) 2 në 1 për pastrimin e fytyrës. Mbas aplikimit të produktit fytyra duket e pastër dhe e shëndetshme. Aplikojeni në fytyrë dhe në qafë duke përdorur një tampon për fytyrën dhe masazhojeni fytyrën butësisht derisa kremi të përthithet i gjithi.Nuk ka nevojë për shpëlarje.

  Made in Italy.

 • Phytorelax, Detox Charcoal, Set

  Seti përmban:

  1. SOS Detox maskë e zezë 75ml e cila i rikthen freski dhe dritë lëkurës së stresuar të ekspozuar ndaj ndotjes urbane. Ky produkt është i përshtatshëm për cdo lloj fytyre. Argjila e zezë, e lidhur me Qymyrin, kryen një aktivitet pastrues dhe absorbues, duke e bërë lëkurën të ndihet e shplodhur. Formula e tij e butë nuk thahet dhe nuk  e tërheq lëkurën dhe është e lehtë për tu shpëlarë.Aplikoni një shtresë të maskës në lëkurë të pastër një ose dy herë në javë dhe shmangni zonat rreth syve dhe buzëve. Lejeni për të vepruar për 5 minuta për lëkura të ndjeshme, 7 minuta për lëkurat normale, dhe pastaj shplajeni mirë me ujë të ngrohtë.Shkundeni para përdorimit.
  2. Pastrues për fytyrën 200ml i cili pastron të gjitha papastërtitë që ka përthithur lëkura nga faktorët e jashtëm sic janë ndotja. Shkundeni para përdorimit dhe aplikojeni në fytyrë duke e masazhuar butësisht.Në fund shpëlajeni me ujë të freskët.

  Made in Italy.