MOSER

 • Moser Neo

  Makinë qethje profesionale e cila ofron 5 nivele gjatësie prerje nga 0.7 – 3 mm. Përdoret me kabull ose pa kabull. Karikohet shumë shpejt. Bateria zgjat më shumë se 90 minuta kohë pune. Koka e makinës hiqet lehtësisht duke lejuar pastrimin dhe ndërrimin e shpejtë të saj. E lehtë dhe me një formë të përshtatshme për mbajtjen e makinës gjatë përdorimit. Tregues led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

 • Moser ChromStyle Pro

  Makinë qethje profesionale e cila ofron 5 nivele gjatësie prerje nga 0.7 – 3 mm. Prerje e fuqishme në sajë të teknologjisë precize që është përdorur në krijimin e kësaj makine.Përdoret me kabull ose pa kabull. Koha e karikimit 60 minuta. Bateria zgjat më shumë se 90 minuta kohë pune. Përmban sistem informacioni akustik i cili përmban sinjale të ndryshme për fillimin e ngarkimit të baterisë dhe ngarkimin e plotë të baterisë. Koka e makinës hiqet lehtësisht duke lejuar pastrimin dhe ndërrimin e shpejtë të saj. Tregues led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

 • Moser T-Cut

  Makinë profesionale Moser ideale per viza dhe zonat e ngushta përreth veshëve, qafës dhe mjekrës. Koha e karikimit të baterisë është 120 minuta. Bateria zgjat për më shumë se 60 minuta kohë pune. Kjo makinë është shumë e lehtë (135 gr) dhe silencioze. Motor me performancë të lartë dhe shpejtësi të lartë (6400 rpm) për prerje të shpejtë dhe të pastër ideale për të gjitha llojet e flokëve. Tregues Led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany